2018-02-19

Lefelé a folyón

Vissza a könyvekhez


 Te ​hiszel a sorsszerűségben?

2002 májusában megdöbbentő vallomás söpört végig az Egyesült Államokon. A fiatal és mélyen megsebzett Alice Carrington olyan titkot hozott nyilvánosságra, mely felbolygatta és felháborította az egész országot. Alice megrettent a felelősség súlyától, és a szökést választotta, de elképzelni sem tudta, hogy tettei milyen események láncolatát indítják el. Olyan sorsokat csomózott össze, melyeknek sosem kellett volna találkozniuk.

Lynn Walker pincérnőként dolgozik Hohenwaldban, egy isten háta mögötti tennesseei településen, és egyetlen célja, hogy valóra válthassa lánya álmait. Frank Carrington újságíró és családapa, aki megszállottan küzd gyermeke igazáért. Jeffrey Mills zseniális tehetséggel megáldott, ám nehéz sorsú festőművész, akit egy személyes tragédia pályája feladására késztet. Az egyetlen közös nevező hármuk életében Alice titka, melyet csak az idő és hármuk külön-külön kibomló, majd egymásba kapcsolódó élete oldhat meg.

Sienna Cole, a hatalmas sikerű Négyszáz nap szabadság című regény szerzője páratlanul izgalmas, mély drámával átitatott lélektani thrillerében végigkalauzol a tizenöt éves rejtély kibogozásán.

Álomgyár Kiadó, Budapest, 2018 * 432 oldal * puhatáblás · ISBN: 9786155763410

OLVASS BELE!

Olvasói vélemények

“Egy jó könyvet vártam, remekművet kaptam. Egyszerű, hideg, csontig hatoló krimi, ami a különböző idősíkok által, egy picit folyamatosan félrevisz, hogy annál nagyobbat üssön a végén. Sienna Cole regénye nem csak szórakoztat, nem csak hatással van az olvasóra, de igazából a véghezvitt tettek tragédiáját olyan visszafogottsággal, mégis kíméletlenül, szívbemarkolóan meséli el, amihez foghatót nagyon, de nagyon ritkán olvastam.” – mate55, moly.hu

“Az ember az élete során sokszor hoz jó és rossz döntéseket, az én életem egyik legjobb döntése volt elolvasni ezt a művet!
Egy magával ragadó és lebilincselő olvasmány, nem mellesleg hazai írónő tollából!” – Lillsz, moly.hu

“Egy könyvnek igenis hatnia kell. És ez a regény ezt csillagos ötösre teljesítette.” – Dors_Peabody, moly.hu

“A legnagyobb erénye ennek a könyvnek az,ahogy körüljárja azt az örök kérdést, hogy előre meg van e írva a sorsunk. Rendelkezünk e szabad akarattal életünk alakulása felett vagy mint egy folyó sodor minket az élet az előre megírt végkifejlet felé. Imádtam, zseniális, csak ajánlani tudom!” – AnZsu_01, moly.hu

“Csodálatosan megírt történet, mondhatnám, hogy világszínvonalú.” – EssentialHencsi, moly.hu

“Előre bocsátom, csak azért adok 5 pontot, mert 100-at nem lehet.” – Gaddemon, moly.hu