Megjelenés előtt – Nőiség napló

Ez a kötet más lesz, mint amit megszokhattál tőlem, és talán mégsem… Nem regény, nem fiktív történet, hanem önsegítő kiadvány, de ugyanúgy megmutatkozik benne az önismeret és a pszichológia iránti elkötelezett érdeklődésem, mint a történeteimben.

E kötet egy hosszú út eredménye, és egy újabb hosszú út kezdete. Ezen ösvény egy pontján találkoztam Ludányi Bettinával, aki szintén krimiket ír, és szintén eltántoríthatatlanul hisz az élethosszig tartó tanulásban és a tudatosodás fontosságában. Találkozásunk – mondhatni – sorsszerű volt, hiszen csakhamar megannyi közös pontot fedeztünk fel az életünkben, és rájöttünk arra is, hogy együtt valami igazán különlegeset alkothatunk.

Közös munkánk első gyümölcse a Nőiség napló, amely a nők ébredését, felemelkedését támogatja. 

Fülszöveg:

Éld ​meg szabadon a nőiséged teremtőerejét!

Ébreszd fel önmagadban azt az ősi, kreatív női erőt, amely teremteni képes. A Nőiség napló ehhez ad támogatást a benne lévő feladatokkal, leírásokkal, meditációkkal, ásvány- és illóolaj-ajánlásokkal.
A kézikönyv a női életkör négy szakaszát öleli fel, amely megegyezik az évszakok változásával. Az ehhez tartozó női archetípusok mindannyiunkban ott lapulnak; erejüket és bölcsességüket bármely életkorban segítségül hívhatjuk. Bárhol ütöd is fel a könyvet, az azonnal alkalmazható tanácsokkal és hasznos tippekkel támogat téged az önismereti utadon.
Bár ez a napló rólad szól, mi is őszintén mesélünk bizonyos élményeinkről, mély és érzékeny pillanatainkról, amelyek megmutatják, hogy nem vagy egyedül a nehézségeiddel. A feladatokat a saját tapasztalataink és tudásunk alapján állítottuk neked össze.
Ludányi Bettina és Sienna Cole sikerszerzők exkluzív Nőiség naplója segít a jelenben maradni, befelé figyelni, felébreszteni az intuíciódat és megélni a nőiséged varázsát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.