Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Négyszáz nap szabadság könyvpremier

2017-07-13 @ 19:30 - 20:30

A könyvet helyszínen kedvemzényesen vásárolhatjátok meg! A bemutató végén ne menjetek messzire, mivel utána rögtön kezdődik Baráth Viktóriaközönségtalálkozója! 🙂 Részletek itt —» https://www.facebook.com/events/1162764800494481/

***

Elképzelted már, milyen lenne egyszerűen kilépni az életedből?
Magad mögött hagyni mindent?

Dena egy jó nevű londoni reklámügynökségnél dolgozik, és minden vágya, hogy fényes karriert fusson be a szakmájában. A barátja épp arra készül, hogy megkéri a kezét, Dena azonban hallani sem akar a házasságról. Jason a cég nőcsábásza, igazi életművész, akinek mindig lapul egy vicc a tarsolyában. A bohócjelmez mögött azonban régi sérelmek lappanganak. A hallgatag és megközelíthetetlen Patrick áll az ügynökség élén, és egy nap ő örökli az egész reklámbirodalmat. Házassága zátonyra fut, mikor megtudja, hogy a felesége megcsalja.

Mindhármuk élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy ártatlannak induló hétvégi kiruccanás szenvedélyes afférba torkollik. A rendhagyó, titkos viszony felforgatja mindennapjaikat, melyek már egyikük számára sem ígérnek boldogságot. Úgy határoznak, belevágnak életük legnagyobb kalandjába, hogy megtalálják és megtapasztalják a mindannyiuk által áhított szabadságot.

De vajon van-e létjogosultsága egy ilyen kapcsolatnak? Létezik-e korlátlan szabadság? És ha igen, hol kell keresni? Meg lehet-e szabadulni a múlt árnyaitól?

Sienna Cole szenvedéllyel és drámával tűzdelt romantikus története ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben az utazás nemcsak lélegzetelállító tájakra kalauzol, de a lélek legmélyebb bugyraiba is elvezet.

Mindenkit várunk szeretettel:
Sienna Cole Hivatalos Szerzői Oldala
Álomgyár

Ingyenes belépés

Helyszín

Garzon Café
Wesselényi u. 24.
Budapest, Budapest 1075 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Álomgyár Kiadó