Ismerd meg a regényeim világát!

Romantikus regényeim

Romantikus történetekkel kezdtem a pályámat, ám már ezekben is felfedezhetőek a mélylélektani elemek, a drámai fordulatok, és a komolyabb témák. Tudj meg róluk többet ITT.

Lélektani thrillereim és drámai történeteim

Önálló kötetek

Az Ahol a százszorszépek nyílnak a szociális fóbiával küzdő fiatal lány, Molly és az amnéziában szenvedő Norman különös kapcsolatát dolgozza fel, ami fájdalmas, ám meglepetésekkel teli utazást ígér az emberi psziché legmélyére.

A Lefelé a folyón című lélektani thrillerben egy fiatal lány súlyos döntése három ember sorsát, akik különben sosem találkoztak volna, örökre összecsomózza. Tudj meg többet ITT.

Mike Marshall-könyvek

Ezek a pszichothriller zsánerű regényeim San Franciscóban játszódnak, ahol Mike Marshall gyilkossági nyomozó ered a bűnözők nyomába. Az Elmejáték egy iskolai lövöldözés történetét tárja fel, míg A köd utánban egy brutális sorozatgyilkos után folytatunk hajszát. Tudj meg róluk többet ITT.

Ígéret-sorozat

Az Ígéret-sorozat Los Angelesben játszódik. A cselekmény középpontjában a Benning család, különösképpen az egocentrikus és hatalommániás Nicholas Benning áll, akinek nemcsak a bűnüldöző szervek járnak a nyomában, de hasonlóképp veszélyes ellenségek is. A sorozat mélyen elmerül a korrupció, a hatalom és a hamis csillogás világában, ahol semmi sem az, aminek látszik, és ahol sosem tudhatod, kiben bízhatsz meg. Tudj meg róluk többet ITT.

 
Több száz olvasói vélemény a moly.hu könyvértékelő oldalon