AZ ÍGÉRET RABJAI

Az ígéret rabjai – Ígéret 4.

Műfaj: pszichológiai thriller

Várható megjelenés: 2025.

Sorozat: Ígéret

Egyszer minden véget ér.

Amikor a halálos hajsza a végéhez közeledik, minden törvényi és erkölcsi gát leomlik. A bosszúhadjárat mögött álló rejtélyes lángelme még mindig képes meglepetést okozni, de vajon elég felkészült és dörzsölt ahhoz, hogy túljárjon a bűnüldözés legjobbjainak eszén? Ördögi terve tényleg Nicholas Benning megsemmisítéséről szól, vagy létezik egy ennél nagyobb cél, amely mindeddig rejtve maradt a nyomozók elől?

Joyce Saunders számára a nagyszabású, országhatárokon átívelő ügy lezárása immár személyes kérdés. Sikerül elvarrnia minden szálat, és leszámolnia minden ellenségével? Felelősségre vonni a bűnösöket, és igazságot szolgáltatni az ártatlanoknak?

Létezik egyetemes igazság, vagy mások feletti ítéletünket egyéni szűrőink is befolyásolják?

Sienna Cole Ígéret-sorozatának negyedik része egy erős társadalomkritikával megfűszerezett, feszültséggel és rejtélyekkel teli utazás. Most mindenkiről lehull az álarc. Megmutatkozik, hogy nincs tisztán jó és rossz, fekete és fehér – csupán gyarló emberek, akik saját önös érdekeiket nézve bármire képesek. Az összeesküvések, hazugságok és manipuláció övezte ösvényen az emberi lélek legmélyebb rétegeibe jutunk.

Álomgyár Kiadó, Budapest, 2025 * 430 oldal * keménytáblás · ISBN: 9786156067388

Előjegyzem