Elmejáték

ELMEJÁTÉK

Műfaj: pszichológiai thriller

Megjelenés: 2019. május

„Élni ​vagy túlélni”

Tim Ellis látszólag ugyanolyan, mint minden tizenhét éves iskolás srác: szereti a zenét, rajong a videójátékokért, és próbálja megtalálni önmagát. Egy nap azonban állig felfegyverkezve érkezik az iskolába, és brutálisan kivégzi négy osztálytársát. A kiérkező rendőrség kereszttüzében őt is életveszélyes lövés éri, minek következtében kómába esik.

Mike Marshall nyomozó magabiztosan lát neki az egyszerűnek látszó ügynek, azonban hamar fény derül rá, hogy a gyilkosság gyökerei sokkal mélyebbre nyúlnak a vártnál. Ráadásul felbukkan egy koronatanú is, aki a tragédia okozta sokk miatt kihallgathatatlan. Marshall nyomozó szokatlan módszerhez folyamodik: egy, az iskolai lövöldözések lélektanában jártas pszichiáter, dr. Miranda Crane segítségét kéri.

Vajon kik a felelősök abban, hogy a merénylet megtörténhetett? Ártatlanok-e az áldozatok? Van-e remény a gyilkos számára? Mike Marshall és dr. Miranda Crane óriási nyomás alatt dolgozva versenyt fut az idővel, és miközben lépésről lépésre felfejtik a szálakat, olyan megrázó titkokra bukkannak, melyekre még ők sem számítottak.

Sienna Cole, a lehengerlően izgalmas Lefelé a folyón című regény szerzőjének új lélektani thrillerében az emberi elme félelmetes játékaiban merülhetünk el.

Álomgyár Kiadó, Budapest, 2019 * 432 oldal * puhatáblás · ISBN: 9786155929267 e-book: ISBN: 9786155929250

Megrendelem a webshopban

Letöltöm e-könyvben (Az Álomgyár webshopban)

Beleolvasok

A köd után

A KÖD UTÁN

Műfaj: pszichológiai thriller

Megjelenés: 2019. október

San Francisco monoton hétköznapjai felbolydulnak, amikor egy fiatal nő megcsonkított holttestére bukkannak a Csendes-óceán partján. Az első halottat hamarosan több is követi. Mike Marshall nyomozó kapja a feladatot, hogy a sorozatgyilkos nyomába eredjen, aki a város környékén szedi áldozatait.

Wade Nelson különleges ügynök, az FBI profilozójának bekapcsolódása a nyomozásba váratlan és megdöbbentő fordulatokat hoz. Kiderül, hogy a gyilkosságok térben és időben is jóval messzebbre nyúlnak, mint hitték. Egy sokrétű és minden ízében kegyetlen játszma veszi kezdetét, amely tíz évvel ezelőtt kezdődött egy véletlen találkozással.

Talán a nyomozók mindeddig téves úton jártak? Lehet, hogy már találkoztak is az igazi tettessel?

Sienna Cole a népszerű Lefelé a folyón című pszichológiai dráma és az iskolai erőszak témáját körüljáró Elmejáték írója egy újabb lélekfacsaró és sokkoló rejtély megfejtésére invitálja az olvasót.

Álomgyár Kiadó, Budapest, 2019 * 379 oldal * puhatáblás · ISBN: 9786156013590 

Megrendelem a webshopban

Letöltöm e-könyvben (az Álomgyár webshopban)