Október 2-án Ludányi Bettina író kolleginám és én hivatalosak voltunk a zalaegerszegi Apáczai Csere János Tagkönyvtárba.

Fél ötkor a könyvtár lelkes csapata örömmel üdvözölt bennünket, megmutatták a helyszínt, és megbeszéltük az elképzeléseket, majd öt előtt nem sokkal a vendégek is szállingózni kezdtek.

Korábbi tapasztalataink alapján sokkal jobb hangulatot tudunk teremteni, ha nem előadást tartunk, hanem a közönséget is bevonjuk egy csoportos beszélgetésbe, ezért félkör-alakban kértük a székek elrendezését, hogy közelebb érezzük magunkat egymáshoz.

Rövid bemutatkozás után meg is kértük a jelenlévőket, hogy csatlakozzanak, és osszák meg az élményeiket a tőlünk olvasott könyvekkel kapcsolatban. Rengeteg kedves szót és elismerést kaptunk, és a hangulat is gyorsan oldódott. Nemcsak a megszokott témák merültek fel, de sok érdekes, izgalmas kérdést is kaptunk, különösen a könyvek mögött álló kutatással és pszichológiai háttérrel kapcsolatban.

Nagyon örültünk neki, hogy azon olvasóknak is sikerült felkeltenünk az érdeklődését, akik még nem ismerték a munkásságunkat, valamint a krimi-, romantikus- és önismereti zsánerek rajongóinak is tudtunk ajánlani egy-egy művet a megjelent könyveink közül.

A programot tombolával zártuk, ahol két nyereménykönyv és egy ajándék dobozka talált gazdára, majd dedikáltuk az elhozott regényeinket és a könyvjelzőket.

Fantasztikusan éreztük magunkat; ismét rendkívül kedves, nyitott, érdeklődő embereket ismerhettünk meg, és a visszajelzések alapján nekik is tetszett az interaktív, könyvklub jellegű összejövetel.

Hálásan köszönjük az Apáczai Csere János Tagkönyvtárnak a lehetőséget, a szervezést és a barátságos fogadtatást! Biztosak vagyunk benne, hogy visszatérünk még. 🙂

A galéria nézegetéséhez kattints a nyilakra!

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .